Mindfulness vanhemmille ja kasvattajille

Lasten kanssa toimiminen töissä tai kotona nostaa meissä esiin monenlaisia tunteita. Mindfulness menetelmän avulla omia tunnetaitoja on mahdollista vahvistaa niin, että vaativissa ja haastavissakin arjen tilanteissa osaamme toimia rakentavammin ja lapsen myönteistä kasvua tukien. Menetelmän avulla myönteiset tunteet ja hetket vahvistuvat.


Mindfulnessia harjoittaneet ovat tutkimusten mukaan raportoineet mm. paremmasta stressinhallinnasta, lisääntyneistä myönteisistä ajatuksista ja tunteista, kohentuneesta unen laadusta sekä paremmasta palautumiskyvystä arjen haasteista ja kiireistä.


Mindfulness kurssi vanhemmille ja kasvattajille antaa sinulle valmiudet menetelmän perusharjoitusten tekemiseen. Käsittelemme menetelmän perusteita ja vaikutuksia niin omaan itseen kuin lapsiin ja nuoriin. Aikuisten perusharjoitusten lisäksi kurssimateriaali sisältää lasten ja nuorten kanssa tehtäviä harjoituksia, joita voit halutessasi koettaa töissä tai kotona, missä lasten kanssa aikaa vietätkin.


Kouluttajana toimii sosiaali-ja terveysalan ammattilainen, menetelmää lapsille, nuorille ja aikuisille työssään ohjannut Tuuli Mähönen, tutustu häneen täällä.

Lasten mindfulness-harjoituksia olemme lisänneet sivullemme kohtaan mindfulness lapsille ohjeita.


Seuraava vanhemmille ja kasvatustyötä tekeville suunnattu mindfulness-kurssimme alkaa 24.9.2016. Kurssille mahtuu kuusi osallistujaa.

Paikka: Pellavatehtaankatu 9 B

Aika: lauantaisin klo 10-11:30, neljä kertaa, alkaen 29.10.2016

Hinta: 148€ sis.alv 24%

Kysy lisää ja ilmoittaudu: tuuli.mahonen@resurssiverstas.fi tai p.045-6084818

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi maksetaan sen alkaessa.

Hengityskaveri-harjoitus